_DSC5280.jpg
 

Hallo, ik ben Liann. Samen met mijn man Peter hebben we twee flinke tieners Simon en Amber. Ik wil me even voorstellen aan jullie. Naast fulltime mama te zijn ben ik ook fotografe.

Ik ben een echte romanticus in de ruimste zin van het woord. Mijn romantische ziel zorgt er voor dat ik kan houden van de kleine dingen in het leven. Ik hou van liefde, gezelligheid, vriendschappen en het gezelschap van mensen om mij heen. Mijn grootste passie is, en je raadt het al, juist ... Fotografie. 

Mijn man, mijn beste vriend, mijn steun en toeverlaat gaf me dat extra duwtje dat ik nog nodig had. Hij kent mij als geen ander en weet dat als ik mijn camera in de hand kan nemen ik me compleet voel.

Met Be Pictured komt alles waar ik van hou samen. Geluk zit immers in momenten die bij blijven en dat geeft me, met mijn camera in de hand, de energie om frisse, jeugdige en speelse momenten om te toveren tot memorabele herinneringen.

Ik vind het geweldig om naast de uiterlijke schoonheid ook de innerlijke schoonheid van de mensen te ontdekken. Al dat leuks vindt plaats in onze fotostudio te Oostakker waar we jullie met plezier kunnen verwelkomen voor een superleuke fotoshoot in een gezellig kader. Iedereen is welkom, laat ons jullie wensen weten en wij maken er een fantastische fotoreeks van !

Nog even wat me zoal typeert:

  • Koffie! koffie en af en toe nog eens koffie

  • De tv-serie ‘Friends’ bezorgt me keer op keer lachsalvo’s - love it!

  • Lachen tot traantjes toe - gratis inspanning

  • Onze beste vrienden - zalig om tijd met ze door te brengen

  • Lekker koken uit de fantastische kookboeken van Pascale Naessens

  • Citytrips bezorgen me die romantische gezelligheid van leuke plekjes

  • Mijn kinderen zien opgroeien- ze houden me jong - ik sta altijd voor ze klaar

Ik hoop jullie binnenkort te mogen verwelkomen !

Liann-Linthout-Black-low-res.png